19.kolo HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (2:5)

Datum: 
11.11.2016
Čas: 
18:00
Den: 
pátek
Diváci: 
4458
Hostů: 
25
Cena vstupenky: 
100 Kč
Výsledek: 
2:5

Páteční výjezd vlakem neslibuje moc velkou účast, ale věřili jsme ve víc než 4 kusy. no nic. Sedáme do vlaku, popíjíme pivíčko, prozpěvujeme si a debatujeme o všem možném. Po výstupu v Olomouci jedeme ke stadionu do hospody. Dáváme oběd, pár piv a kořalek. když se přibližuje čas hokeje, jdeme na zimák.

V sektoru se nás schází asi 25 lidí, většina se  snaží fandit, ale je nám jasné, že v tomto počtu moc velkou parádu neuděláme. To se nedá říct o hokejkách, kteří bojují a nakonec je z toho vítězství 5:2. Po děkovačce máme čas, takže se rozhodujeme vyrazit za klukama k autobusu. Venku na nás čeká asi 20 členná skupinka domácích, kteří nás okamžitě po opuštění zimáku snaží atakovat. Vše hasí téměř okamžitě místní ochranka. Kluky pozdravíme a jdeme na pivo do města. 

Cestou potkáváme asi 5 dalších domácích, kde už nějaká ta fackovaná proběhne. Poté sedáme do hospody a popíjíme až do noci. Při cestě na nádraží jsme v pozoru po  loňských zkušenostech, ale nikde na nás nikdo nečeká. Sedáme do vlaku a za chvíli usínáme. Nikde se nic neděje, a tak okolo 8 ráno se vracíme do Plzně.

Speciální poděkování pro kluky z Teplé, kteří s námi tuto štreku absolvovali.